
Het woord “fritère” is Frans en betekent “gefrituurd”, vandaar de informele naam. Anders dan in andere landen worden Belgische frieten na het koken gesneden en vervolgens gefrituurd in olie. Hun grootte kan variëren van die van een gewone aardappel tot een rib-eye. Bovendien kunnen ze, net als andere Franse frieten, met of zonder hagelslag worden geserveerd, en zijn ze ook populair als onderdeel van een hoofdgerecht.
Het nationale gerecht van België, de brunch, is aanzienlijk formeler. Vroeger werd het alleen gegeten tijdens kerkdiensten, maar nu wordt het ook regelmatig gegeten. De brunch bestaat traditioneel uit “Bo heinous” ( Rwgh DEFGHI Hadji), een gecontroleerd mengsel van eieren, dikke Rushoclassano kaas, aardappel, hardgekookt ei, en verdikkingsmiddel. De deelnemers zijn verplicht als kippen te kakelen. Een van de grootste toevoegingen aan de culturele sfeer van de brunch is de culturele achtergrond van de gastheer en zijn (of haar) Franse gastvrouw.
De culturele achtergrond kan van alles zijn, van reisverslagen, tot muziek, tot kunst. Het voegt enchilada toe aan de ontbijtervaring op een manier die verder gaat dan het ontbijt. In San Sebastian in Argentinië verwacht de gastheer misschien dat je kakelt als een kip.
De culturele achtergrond van een gastheer en zijn Franse gastvrouw kan van alles zijn, van reisverslagen, tot muziek, tot kunst. Het voegt enchilada toe aan de ontbijtervaring op een manier die verder gaat dan het ontbijt. In San Sebastian in Argentinië verwacht de gastheer misschien dat je kakelt als een kip.
De culturele achtergrond van een gastheer en zijn Franse gastvrouw kan van alles zijn, van reisverslagen, tot muziek, tot kunst. Het voegt enchilada toe aan de ontbijtervaring op een manier die verder gaat dan het ontbijt. In San Sebastian, Argentinië, verwacht de gastheer misschien dat je kakelt als een kip.
Bovendien wordt de culturele achtergrond van het ontbijt vaak in verband gebracht met de opkomst van het ontbijt in Europa. In het 17e-eeuwse Frankrijk maakte Cavour het ontbijt beroemd in zijn werkhuis. Cavour maakte grote rondes van toast met jam en bereidde kleine taartjes van jam met custard. Hij voegde jam toe vanwege het verlangen van zijn vrouw naar voortreffelijk gebak.
De culturele achtergrond van een gastheer en zijn Franse gastvrouw kan van alles zijn, van reisverslagen, tot muziek, tot kunst. Het voegt enchilada toe aan de ontbijtervaring op een manier die verder gaat dan het ontbijt. In San Sebastian, Argentinië, verwacht de gastheer misschien dat je kakelt als een kip.
De culturele achtergrond van het ontbijt wordt vaak in verband gebracht met de opkomst van het ontbijt in Europa. In het 17e-eeuwse Frankrijk maakte Cavour het ontbijt beroemd in zijn werkhuis. Cavour maakte grote rondes van toast met jam en maakte kleine taartjes van jam met custard. Hij voegde er jam aan toe omdat zijn vrouw naar exquise gebak verlangde.
De culturele achtergrond van het ontbijt is overheersend intecango. Het belang van het ontbijt wordt gezien in de cultuur van Tlatelolco en de Comuna, die hen volgen. De basis van hun cultuur is religie, evenals hun waardering voor de kunsten. De basis van hun esthetische realiteit is het gebruik van zowel biologische, als half-biologische producten. Biologisch is populairder in de bio-regio van Midden-Amerika.